Webservices

Super snel gerealiseerd
WEBSHOP BUILDING

Net begonnen met uw bedrijf? of bent u al even bezig met uw onderneming en wilt u graag online gaan verkopen? Dan heeft u een goed werkende en snelle webshop nodig waarop u uw klanten kunt dienen, met de webshops van HEATT Commerce heeft u gegarandeerd een goed resultaat, de webshops worden kant en klaar afgeleverd, dat houdt in dat u op het moment van aflevering gelijk kunt beginnen met verkopen!

Bent u een merk met een klein assortiment? Dan is uw webshop in de meeste gevallen binnen 1 dag geleverd!

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

Inclusief assortiment implementatie.

✓ Een volledig gebouwde en geïnstalleerde webshop die aan alle gemakken voldoet, denk aan een geïnstalleerde Payment Service Provider, zodat u gelijk online betalingen kunt ontvangen.

 Website op basis van huurcontract voor een vast bedrag per maand. (inclusief gratis onderhoud)

Overige opties:

» Logo ontwerp

» Media ontwerp

» SEO optimalisatie.(voor betere vindbaarheid)

» SEA voor snelle zichtbaarheid

» Conversie campagnes via social media campagnes

WEBSITE BUILDING

Opzoek naar een goede website voor jouw fysieke bedrijf? Zoek dan niet verder, de websites van HEATT zijn volledig geoptimaliseerd en makkelijk in gebruik voor elke gebruiker, of je hem nu wilt inzetten voor je bedrijf, stichting of gewoon voor jezelf, wij bieden voor iedereen een uitkomst.

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

 Een goed werkende, snelle en gemakkelijk te gebruiken website voor u en/of uw bedrijf.

 Website op huurbasis voor een vast bedrag per maand. (inclusief gratis onderhoud)

 Inclusief handige plug-ins voor een betere site-beleving

 Snel gerealiseerd

Overige opties:

» Logo design

» Media design

» SEO optimalisatie. (voor betere vindbaarheid)

» SEA voor snelle zichtbaarheid

» Social media marketing campagne

WEBSHOP MANAGEMENT

Bent u een drukke ondernemer en heeeft u uw handen vol aan inkoop, boekhouding en andere belangrijke zaken? Of heeft u meerdere ondernemingen en wilt u juist graag wat meer tijd overhouden voor andere dingen? Dan kunnen wij u een hoop last uit handen nemen.

Voordelen van dit pakket:

 Snelle en professionele klantenservice.

 Snelle order fullfillment communicatie.

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

» Klantenservice op werkdagen.

» Fullfillment via externe centra.

*Disclaimer: Dit pakket kan alleen worden geleverd bij een webshoppakket.

OPTIMALISATIE

Last van een slechte resultaten door een slecht functionerende of moeilijk vindbare website of webshop? Dan is het tijd voor optimalisatie, maar wat houdt dat eigenlijk in?

Wat zijn de voordelen van optimalisatie?

Wanneer u een webshop of website heeft is het uiteraard handig dat u makkelijk gevonden wordt door potentiële klanten, daarom moeten fouten in de website worden opgelost om de website sneller, beter bereikbaar en vooral gemakkelijk in gebruik te maken.

Verouderde websites hebben vaak problemen omdat ze niet compatibel zijn met nieuwe software, ook zijn ze niet meer gemakkelijk in gebruik omdat de norm is veranderd en dit tijdperk vraagt om een gebruiksvriendelijke omgeving. Het is daarom noodzaak om eens in de zoveel tijd te testen op snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Wij zorgen er na een korte analyse voor dat uw website weer helemaal optimaal is in alle opzichten.

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

✓ Het analyseren van uw website of webshop.SEO, het optimaliseren van uw website voor betere vindbaarheid.

✓ Oplossen van eventuele fouten in uw website.

✓ Een 2e analysegesprek inplannen voor verdere evaluatie.

Extra opties:

» Optimalisatie werkt goed in combinatie met een bereikcampagne via sociale media of via een SEA.

De voordelen van HEATT Commerce

Voordelig

Door onze kennis en ervaring te combineren met nieuwe technieken hebben we de mogelijkheid om projecten sneller te starten dan ooit! Dit maakt de kosten voor onze diensten lager dan de concurrent maar wordt er niet ingeleverd op kwaliteit.

Snel gerealiseerd

Opdrachten worden meestal binnen 24 uur aangenomen en gestart, het duurt vaak niet langer dan een werkweek om een opdracht van a tot z uit te voeren.

Hoog kwalitatief

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij HEATT Commerce hoog in het vaandel, we bouwen sites met de allernieuwste technieken. Marketingcampagnes worden bij ons zorgvuldig met een Audience-onderzoek opgezet voor de grootste kans op slagen.

WAAROM KIEZEN VOOR HEATT COMMERCE?

HEATT Commerce heeft een hoop ervaring in het maken van advertenties, bouwen van websites en nog veel meer, alles dat door ons wordt aangeboden wordt professioneel uitgevoerd door mensen die ervaring hebben in de diensten die ze uitvoeren, zo leveren we goede resultaten, binnen een korte tijd en dat zorgt er weer voor dat het erg in de prijs scheelt. Daarnaast zijn we erg flexibel en kunnen we alle wensen groot of klein verwerken in een goed werkend, hoogkwalitatief eindproduct. 

Kortom, een hele boel redenen waarom andere ondernemers en particulieren u voor zijn gegaan!

Bent u toch nog niet helemaal zeker in uw keuze? Geen probleem, neem contact met ons op via het contactformulier hieronder voor vrijblijvend advies!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.