Marketing

Zorgvuldig uitgevoerd met oog op detail
Social Media Marketing

Heeft u een online winkel, fysieke winkel of een gewone website die uw bedrijf vertegenwoordigd of waarop u verkoopt? Dan heeft u in de meeste gevallen advertenties nodig om leads naar uw website te creëren, wij bieden hierin een optie om uw marketing (deels) uit handen te geven aan HEATT Commerce, onze professionals zullen u helpen om uw website te promoten via sociale media kanalen zoals: Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, Snapchat, YouTube en Pinterest om maar een aantal voorbeelden te noemen.

 

Wat zijn de voordelen van marketing via sociale media?

Marketing via sociale media is een 9/10 gevallen de Go-To optie voor beginnende en gevorderde ondernemers die iets willen verkopen of willen promoten, dit omdat u op sociale media een groot publiek kunt bereiken met een relatief laag budget. Dit komt omdat advertenties worden gepubliceerd door een zelflerend algoritme, gebaseerd op de zoekgeschiedenis en klikgeschiedenis van een gebruiker wordt er gezocht naar een passende advertentie die vervolgens uit zichzelf wordt geplaatst.

Dit zorgt ervoor dat er veel leads kunnen worden gegenereerd en elke klik in principe kan worden gezien als een potentiële conversie. Verder betaalt u via sociale media vaak per klik en wordt er gebruik gemaakt van een automatische bodstrategie die word gevoerd door het algoritme zelf.

Dat alles zorgt ervoor dat marketing via sociale media voor iedereen niet meer weg te denken is, of u nu een restaurant heeft, of een winkel in baardolie, iedereen kan er gebruik van maken en behaalt daarmee meestal goede resultaten.

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

 Marketing op alle mogelijke sociale media kanalen

 Het opzetten van advertenties via uw businessmanagers

 Creëren van Conversiegerichte en Bereik campagnes

Overige opties:

» Tussentijdse toetsing en analyse

» Creëren van advertentiemateriaal op maat

SEARCH ENGINE ADVERTISING (SEA)

Opzoek naar een effectieve manier om meer leads te krijgen naar uw website door middel van Google, Bing en andere zoekmachines? Dan is SEA zeker iets voor u, maar wat kunt u met SEA en misschien wel belangrijker, wat is het?

Wat zijn de voordelen van SEA?

SEA is een effectieve manier van marketing via zoekmachines waarin gebruik wordt gemaakt van een bodstrategie op zoekwoorden, dus laten we zeggen dat u een broodjeszaak heeft in Dordrecht, dan wilt u natuurlijk gevonden worden op zoekwoorden zoals: Broodjeszaak Dordrecht en Broodje eten in Dordrecht. om maar een paar voorbeelden te noemen.

Doormiddel van een bodstrategie en de relevantie van de inhoud van uw website krijgen mensen uw website te zien wanneer ze op een bepaald zoekwoord zoeken via Google of Bing.

Wat we aanbieden binnen dit kader:

 Analyse op zoekwoorden

 Opstellen van relevante zoekwoorden

✓ Volledige adwords campagne

Overige opties:

» Opzetten van een Google Ads account en campagnes

» Eventuele SEO, optimalisatie voor betere vindbaarheid

Sponsored Marketing

Sponsored marketing is in de wereld van marketing en communicatie vrij nieuw maar heel effectief, en we leggen u precies uit hoe het werkt en wat u er van kunt verwachten. Sponsored marketing is eigenlijk niks anders dan uw product laten promoten door een andere website of influencer, sponsored marketing is vooral bekend door het 2e voorbeeld.

Een influencer die uw doelgroep vertegenwoordigd promoot een product of dienst voor u en krijgt in ruil daarvoor een vast bedrag, of als de influencer geïnteresseerd is kunt u ook gebruik maken van een affiliate marketing programma, dan krijgt de influencer een percentage van elke sale die met behulp zijn/haar promotie is gemaakt, zo betaalt u dus per sale en maakt u naargenoeg geen kosten als de influencer zijn/haar werk niet goed genoeg heeft gedaan, affiliate werkt beter omdat de persoon in kwestie getriggerd wordt om meer moeite te doen zodat hij/zij er zelf ook meer aan overhoudt.

 

De voordelen van sponsored marketing.

Zoals hierboven al staat beschreven, staat u lijnrecht in contact met de vertegenwoordiger van uw doelgroep wat zorgt voor een aantal belangrijke aspecten namelijk: Hoge engagementrates, meer sales op een organische manier en in geval van affiliating, een goede cost per sale ratio. Verder is gesponsorde content via andere websites goed voor meer leads en voor betere vindbaarheid.

Kortom, alles wat u nodig heeft om een organisch publiek aan te spreken door hun grootste voorbeeld iets te laten aanprijzen. Deze personen hebben grote invloed op het koopgedrag van hun achterban, vandaar de naam "influencer".

Wat verzorgen we voor je binnen dit kader?

Wij zoeken naar geschikte Influencers en nemen contact met ze op om vervolgens met u een deal te sluiten, daarna kunnen we media aanleveren die de influencers kunnen gebruiken als promotiemateriaal.

Vaak kunnen we als marketingbureau korting krijgen op de services die deze influencers aanbieden, dat zorgt ervoor dat u zelf niet onnodig teveel betaald voor dit soort diensten. Wij rekenen enkel een klein percentage voor het aanleveren van diensten en het verzorgen van de communicatie.

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

 Wij zoeken geschikte influencers om jouw bedrijf te vertegenwoordigen

 Wij creëren media voor de influencers om mee aan de slag te gaan

 Wij verzorgen goede communicatie en besparen geld voor je op de aangeboden services die de influencers aanbieden

 

Wat we aanbieden binnen dit kader:

» Klantenservice op werkdagen.

» Fullfillment via externe centra.

*Disclaimer: Dit pakket kan alleen worden geleverd bij een webshoppakket.

ENGAGEMENT CAMPAGNE

Bent u al een tijdje online en heeft u een klantenbestand opgebouwd? Dan is het nooit verkeerd om een engagement marketing campagne op te zetten, bijvoorbeeld via Email of SMS. Maar wat doet zo'n campagne nu eigenlijk, en wat wordt er mee bereikt?

 

Wat bereikt men met een Engagement Campagne?

Met een SMS of E-mail marketingcampagne zorgt u voor hecht klantencontact en hogere "customer engagement rates", dit houdt in dat klanten die al eerder hebben iets hebben gekocht of op een andere manier betrokken zijn geweest bij uw bedrijf, nogmaals worden betrokken en de kans op een nieuwe conversie groter is, dit alles zorgt ervoor dat u een hechte, loyale achterban krijgt.

Wat we aanbieden binnen dit kader:

 SMS marketing

 E-mailmarketing

De voordelen van HEATT Commerce

Voordelig

Door onze kennis en ervaring te combineren met nieuwe technieken hebben we de mogelijkheid om projecten sneller te starten dan ooit! Dit maakt de kosten voor onze diensten lager dan de concurrent maar wordt er niet ingeleverd op kwaliteit.

Snel gerealiseerd

Opdrachten worden meestal binnen 24 uur aangenomen en gestart, het duurt vaak niet langer dan een werkweek om een opdracht van a tot z uit te voeren.

Hoog kwalitatief

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij HEATT Commerce hoog in het vaandel, we bouwen sites met de allernieuwste technieken. Marketingcampagnes worden bij ons zorgvuldig met een Audience-onderzoek opgezet voor de grootste kans op slagen.

WAAROM KIEZEN VOOR HEATT COMMERCE?

HEATT Commerce heeft een hoop ervaring in het maken van advertenties, bouwen van websites en nog veel meer, alles dat door ons wordt aangeboden wordt professioneel uitgevoerd door mensen die ervaring hebben in de diensten die ze uitvoeren, zo leveren we goede resultaten, binnen een korte tijd en dat zorgt er weer voor dat het erg in de prijs scheelt. Daarnaast zijn we erg flexibel en kunnen we alle wensen groot of klein verwerken in een goed werkend, hoogkwalitatief eindproduct. 

Kortom, een hele boel redenen waarom andere ondernemers en particulieren u voor zijn gegaan!

Bent u toch nog niet helemaal zeker in uw keuze? Geen probleem, neem contact met ons op via het contactformulier hieronder voor vrijblijvend advies!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.