Design

Van logo's tot menukaarten
LOGO DESIGN

Een logo is belangrijk voor engagement, het logo zorgt er samen met uw huisstijl voor dat klanten uw bedrijf zullen onthouden waardoor de kans op terugkerende conversies en bereik groter is.

Wat we aanbieden binnen dit kader:

✓ Volledig naar wens ontworpen logo

✓ Word compleet afgeleverd in een digitale map met uw logo in alle relevante formaten

 Inclusief favicon ontwerp

Promotie materiaal design

Heeft u een bedrijf en wilt u folders, visitekaartjes en andere promotiematerialen? Dan bent u bij HEATT Commerce aan het juiste adres!

HEATT Commerce kan allerlei verschillende promotiematerialen, denk bijvoorbeeld aan; Visitekaartjes, Folders, Winkeltassen, Menukaarten en nog veel meer.

Wat we aanbieden binnen dit kader:

Design volledig naar wens

Wordt kant en Klaar afgeleverd en klaar voor de drukkerij

Overige opties:

» Laten bedrukken door HEATT Commerce partner

Media design

Een website of blog, maar geen afbeeldingen? Laat dat maar aan ons over! HEATT Commerce maakt website en advertentiemedia voor allerlei doeleinden, of het nu voor conversie, bereik of opvulling is, wij kunnen voor elke site of advertentie een gepast design leveren.

Wat we aanbieden binnen dit kader:

Productfoto's voor uw webshop

Foto's voor uw advertentie

Advertentievideo's

Opvulfoto's voor op uw website of blog

De voordelen van HEATT Commerce

Voordelig

Door onze kennis en ervaring te combineren met nieuwe technieken hebben we de mogelijkheid om projecten sneller te starten dan ooit! Dit maakt de kosten voor onze diensten lager dan de concurrent maar wordt er niet ingeleverd op kwaliteit.

Snel gerealiseerd

Opdrachten worden meestal binnen 24 uur aangenomen en gestart, het duurt vaak niet langer dan een werkweek om een opdracht van a tot z uit te voeren.

Hoog kwalitatief

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij HEATT Commerce hoog in het vaandel, we bouwen sites met de allernieuwste technieken. Marketingcampagnes worden bij ons zorgvuldig met een Audience-onderzoek opgezet voor de grootste kans op slagen.

WAAROM KIEZEN VOOR HEATT COMMERCE?

HEATT Commerce heeft een hoop ervaring in het maken van advertenties, bouwen van websites en nog veel meer, alles dat door ons wordt aangeboden wordt professioneel uitgevoerd door mensen die ervaring hebben in de diensten die ze uitvoeren, zo leveren we goede resultaten, binnen een korte tijd en dat zorgt er weer voor dat het erg in de prijs scheelt. Daarnaast zijn we erg flexibel en kunnen we alle wensen groot of klein verwerken in een goed werkend, hoogkwalitatief eindproduct. 

Kortom, een hele boel redenen waarom andere ondernemers en particulieren u voor zijn gegaan!

Bent u toch nog niet helemaal zeker in uw keuze? Geen probleem, neem contact met ons op via het contactformulier hieronder voor vrijblijvend advies!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.